Számlázó program

A számlák elkészítés valamennyi vállalkozás számára rendszeresen ismétlődő feladat.
Alapvetően kétféle számlázási módszer van: kézi számlázás (pl. számlatömbbel) vagy gépi számlázás valamilyen számlázó program segítségével. 

Jellemzők Árazás Képernyőképek

A számlatömb előnyeit nem kell bemutatni, egykor minden vállalkozás csak ezt használta. Magunkkal hordhatjuk, és számlánkat bárhol, akár a munkavégzés helyszínén is elkészíthetjük üzleti partnerünkkel egyeztetve. Sokszor fordul elő, főleg kiszállásos szolgáltatásoknál, hogy a számla tartalma és összege helyben alakul ki az elvégzett munka függvényében. Ilyenkor körülményes lenne visszamenni a telephelyre elkészíteni a számlát, majd azt visszajuttatni az üzleti partnernek, egyszerűbb lenne azt helyben elkészíteni és átvetettetni vagy készpénzes számla esetén rögtön kifizettetni.
A számlázó program használata pedig számszakilag és alakilag hibátlan számlákat eredményez, nincs rosszul kiszámolt vagy egyéb módon rontott, firkált, olvashatatlan számla. A partnereket és szolgáltatás valamint cikk adatokat elég egyszer felvinni a számlázó programban, stb. itt is lehet hosszasan folytatni a sort.

És felmerül a kérdés, miért is kellene választania a kézi és gépi számlázás (számlázó program segítségével) között? Mindkét számlázási módszernek sok előnye és természetesen hátránya is van, amit Önnek kell mérlegelnie. De mi lenne, ha tökéletes gépi számlákat állíthatnánk ki, bárhol? Például egy kiszállás esetén partnerével egyeztetve helyben elkészíti a kívánt számlát és egyből át is adja neki. Mintha zsebében lenne egy elektronikus számlatömb. Termékünk, a HORIZONT Számlázó program pontosan ezt nyújtja Önnek a portable (vagy másként hordozható) technológia révén. Mivel gyakran rákérdeznek, ezért fontos megjegyezni, hogy a HORIZONT Számlázó program nem internetes számlázó program, azaz internet kapcsolat nélkül használható a megvásárolt példány korlátlan ideig, további költségek nélkül. Itt a hordozhatóság azt jelenti, hogy szó szerint a zsebében vagy akár nyakában, ingzsebében, tárcájában lehet a számlázó programja egy aprócska pen drive-on, nem egy távoli cég, távoli szerverén fut. És még zsákbamacskát sem kell vennie, töltse le, használja a teljesértékű számlázó programot ingyenesen 60 napig minden kötelezettség nélkül..

Nincs "mini", "light", "maxi' és egyéb verziók. Csak egyetlen számlázó program verzió van! Az USB meghajtón hordozható (portable) és a telepíthető verzió binárisan megegyezik.

Telepíthető, install verzió

szamlazomod-inst.exe letöltése és telepítése a szokott módon. Rendszergazda jogosultság szükséges a művelethez.

Hordozható, portable verzió

Leöltheti a Szamlazo-port.zip fájlt, amit kicsomagolva egy mappába (akár egy pen drive mappája), közvetlenül telepítés nélkül is futtathat..

Felhasználói kéziköny (web)

HORIZONT Integrált irodai programcsomag – Számlázó modul on-line felhasználói kézikönyv

Számlázó program frissítő

Néha egy-egy víruskereső törli ezt a fájlt: szupdater.exe. Innen letölthető. Ez a fájl a program frissítéshez szükséges és a számlázó program mappájába kell másolni.

Rendszerrel szembeni követelmények:

HORIZONT Integrált Ügyviteli modul - Számlázó modul

(Telepíthető vagy hordozható - USB - verziós számlázó program)
A számlázó program jelenleg érvényes licenc árait az alábbi táblázat tartalmazza.

Licenc típusa Fizetendő árak
Havidíjas számlázó program licenc 889 Ft / hónap
Megvásárolt élettartam számlázó program licenc
(24 hónap terméktámogatással)
19.050 Ft
Megvásárolt élettartam számlázó program licenc
(48 hónap terméktámogatással)
29.210 Ft
24 hónapos terméktámogatás hosszabbítás, kizárólag
korábban megvásárolt számlázó élettartam program licenc esetén, melynek terméktámogatása már lejárt.
12.700 Ft
48 hónapos terméktámogatás hosszabbítás,
kizárólag korábban megvásárolt számlázó program licenc esetén, melynek terméktámogatása már lejárt.
20.320 Ft

Önnek mint más teendője, mint letölteni a számlázó programot és elkezdeni használni . Ez teljesen díjmentes . Amikor lejár a tesztelési időszak és a számlázó modulunk állandó használata mellett dönt, kétféle konstrukció között választhat. Az egyiknél a havidíjas licenc konstrukció mellett dönthet, a másiknál pedig megvásárolhatja a terméket, 24 hónap terméktámogatással. Mindkét konstrukciónak van előnye és hátránya, ezért Önnek kell eldöntetni, melyik a vállalkozása számára a legmegfelelőbb.
Ha a havidíjas számlázó program licenc mellett dönt, viszonylag olcsón juthat számlázó programhoz. Bár a Horizont Számlázó program ár/teljesítmény alapján az olcsó számlázó programok közé tartozik, de még ezt az összeget sem kell egyben kifizetnie és mindaddig jogosult terméktámogatásra, verziófrissítésre, amíg fizeti a havi díjat a licencért
.A számlázó program megvásárlása esetén viszont csak egyszer kell kifizetnie a magasabb díjat, ezután 24 hónapig jogosult a terméktámogatásra és verziófrissítésre minden további költség nélkül. Természetesen megvásárolt termék esetén a 24 hónap lejárta után is használható a számlázó program, de ekkor már nem kap meg új frissítéseket és az e-mail alapú terméktámogatásra sem jogosult. További terméktámogatást azonban a megvásárolt számlázó program modulhoz is vásárolhat annak lejárta után, kedvezményes áron. 

Horizont számlázó program (USB hordozható - portable - számlázó program) általános jellemzők a teljesség igénye nélkül:

Számlázó program (c) 2021 NRG-COM Kft.

Számlázó program