Horizont Házipénztár programValamennyi vállalkozás (legkisebbtől a legnagyobbig) rendelkezik készpénz forgalommal. A számviteli törvény előírásainak megfelelően ezt a készpénz mennyiséget Önnek naprakészen kell tartania, sőt a házipénztárral kapcsolatos előírások megszegését a NAV büntetheti is. A pénztárkezelés manuálisan is elvégezhető és nagyon kicsi készpénzforgalom esetén mi is ezt ajánljuk. Nagyobb készpénz forgalom esetében ezt a rutinfeladatot is érdemes számítógépes programmal végezni, ezzel időt takaríthat meg, nyilvántartásai mindig pontosak lesznek. Több pénznem pénztárát kezelheti egyidejűleg. Másodpercek alatt kaphat pontos információkat a pénztárak állapotáról. Házipénztár programunk önállóan is használható, de tökéletesen együttműködik a számlázó programunkkal és itt is kihasználhatja a hordozható (portable) funkciók előnyeit.

Általános ismertető HORIZONT hordozható (portable) ügyviteli programokhoz

Általános információk
házipénztár program

Ugrás a letöltések oldalra HORIZONT Házipénztár program hordozható (portable) és telepíthető verziós házipénztár program és ügyviteli ügyviteli programok

Letöltés
házipénztár program

Képernyő képek a Horizont Házipénztár program felhasználói felületéről (házipénztár program telepítő és USB-s hordozható verzió)

Képernyő képek
házipénztár program

Házipénztár program - Felhasználói kézikönyv (web) - HORIZONT hordozható (portable) ügyviteli programokhoz

Házipénztár program
web kézikönyv


Nincs "mini", "light", "maxi' és egyéb verziók. Csak egyetlen házipénztár program verzió van! Az USB meghajtón hordozható (portable) és a telepíthető verzió binárisan megegyezik.

Házipénztár program árak és terméktámogatás

Horizont házipénztár program (USB hordozható - portable - házipénztár program) általános jellemzők a teljesség igénye nélkül:

 • Gördülékeny adatcsere és együttműködés a HORIZONT Integrált Számlázó program modul és a HORIZONT Házipénztár program modul között.
 • Beállítható mennyi pénztárbizonylatot (bevételi és kiadási külön) nyomtasson egy-egy A4-es oldalra a házipénztár program.
 • Megadható alapértelmezett pénztár, melyet a házipénztár program alapértelmezetten használ.
 • Könnyű áttelepíthetőség. A portable technológia miatt számítógép csere, vírustámadás, rendszer újratelepítés, egyéb költöztetés esetén gyakorlatilag csak a házipénztár program mappáját kell újra át/bemásolnia és máris használható a házipénztár program.
 • Többféle pénztár egyidejű kezelése a házipénztár program segítségével.
 • A házipénztár program alkalmas tetszőleges számú további pénztár kezelésére, melyeket a felhasználó hozhat létre.
 • Partner/megbízó nyilvántartás, adataik kezelése, menedzselése, automatikus bővítése a házipénztár program segítségével.
 • Jogcímek nyilvántartása, tetszőleges és automatikus bővítése a házipénztár program segítségével.
 • Kódok/költséghelyek adatainak nyilvántartása, automatikus bővítése a házipénztár program segítségével.
 • Tárgyak/szövegek adatainak nyilvántartása. A házipénztár program automatikusan rögzíti az új adatokat.
 • Pénztárbizonylat rögzítése közben az új adatok (jogcím, partner, kódok, költséghelyek, tárgyak, stb.) automatikus rögzítése, illetve már rögzített adatok előhívása a házipénztár program beépített szolgáltatása.
 • Fejlett biztonsági funkciók. A házipénztár program jelszavas bejelentkezés és jelszavas adatbázis védelemmel rendelkezik.

 • Pénztáros kézi megadása. Nem kötelező. Alapértelmezetten a házipénztár program a jelszóval beléptetett azonosított felhasználót tekinti pénztárosnak.
 • Több soros bevitel. A házipénztár program a klasszikus 4 soros pénztárbizonylat alakzatot használja.
 • Pénztár egyenlegek lekérdezése.
 • Időszaki pénztárjelentések.
 • Ellátmány egyenleg.
 • Bizonylatok nyomtatása utólagosan is.
 • Többféle nyomtató kezelése, nyomtató váltás programból.
 • A bizonylatok adatai exportálhatóak az legtöbb elterjed formátumban (Pdf, Word dokumentum, Excel, csv fájl, stb).
 • Használat közbeni nyomtató váltás.
 • A házipénztár program az APEH iránymutatásoknak és PM rendeleteknek megfelel.
 • A házipénztár program automatikus verziókövetést és az új verziókra való automatikus frissítést is biztosít. Figyelem: csak terméktámogatásra és frissítésre jogosult felhasználók illetve 60 napos tesztelők részére.
 • Korlátozott hálózatos üzemmód. A házipénztár program egyszerre több gépen is használható, de csak ha megosztott feladatokat látunk el a házipénztár program segítségével. Például egyik gépen bevételi pénztárbizonylatokat könyvel, míg egy másik gépen kiadási bizonylatokat rögzít, stb.
 • Fejlett tranzakció kezelés.
 • A házipénztár program beépített biztonsági mentés és visszaállítási lehetőséget biztosít.

 

Házipénztár program gépigénye

Rendszerrel szembeni követelmények:

 • Operációs rendszer és számítógép: a házipénztár program bármely Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP/Vista,Windows 7 (utóbbiak 32 és 64 bites környezetben is tesztelve lettek) rendszert kielégítően futtatni képes számítógépen.
 • Nyomtató: a házipénztár program bármely Windows kompatibilis a rendszerben telepített A4-er lapot nyomtatni képes nyomtatóval használható.
 • Ajánlott képernyőfelbontás 1024x768-as, de a házipénztár program üzemeltethető 800x600-as felbontásban is.
 • A házipénztár program tesztelve lett továbbá Windows 2000, Windows 2003-as és Windows 2008-as szerverekkel.

 

Árak:

Amikor lejár a tesztelési időszak és a házipénztár modulunk állandó használata mellett dönt, kétféle konstrukció között választhat. Az egyiknél a havidíjas licenc konstrukció mellett dönthet, a másiknál pedig megvásárolhatja a terméket, 24 hónap terméktámogatással. Mindkét konstrukciónak van előnye és hátránya, ezért Önnek kell eldöntetni, melyik a vállalkozása számára a legmegfelelőbb.

Ha a havidíjas házipénztár program licenc mellett dönt, akár 1.905 Ft-ért negyedévig használhatja termékünket, így viszonylag olcsón juthat házipénztár programhoz. Bár a Horizont Házipénztár program ár/teljesítmény alapján az olcsó házipénztár programok közé tartozik, de még ezt az összeget sem kell egyben kifizetnie és mindaddig jogosult terméktámogatásra, verziófrissítésre, amíg fizeti a havi díjat a licencért.

A házipénztár program megvásárlása esetén viszont csak egyszer kell kifizetnie a magasabb díjat, ezután 24 hónapig jogosult a terméktámogatásra és verziófrissítésre minden további költség nélkül. Természetesen megvásárolt termék esetén a 24 hónap lejárta után is használható a házipénztár program, de ekkor már nem kap meg új frissítéseket és az e-mail alapú terméktámogatásra sem jogosult. További terméktámogatást azonban a megvásárolt házipénztár program modulhoz is vásárolhat annak lejárta után, kedvezményes áron. A házipénztár program jelenleg érvényes licenc árait az alábbi táblázat tartalmazza.

 

HORIZONT Integrált Ügyviteli modul - Házipénztár modul
(Telepíthető vagy hordozható - USB - verziós házipénztár program)

Licenc típusa

Fizetendő árak

Havidíjas házipénztár program licenc

635 Ft / hónap

Megvásárolt házipénztár program licenc
(24 hónap terméktámogatással)

12.700 Ft

Megvásárolt házipénztár program licenc
(48 hónap terméktámogatással)

20.320 Ft

24 hónapos terméktámogatás hosszabbítás,
kizárólag korábban megvásárolt házipénztár program licenc esetén, melynek terméktámogatása már lejárt.

7.620 Ft

48 hónapos terméktámogatás hosszabbítás,
kizárólag korábban megvásárolt házipénztár program licenc esetén, melynek terméktámogatása már lejárt.

12.700 Ft

 

Házipénztár program (c) 2020 NRG-COM Kft.