Házipénztár program

Valamennyi vállalkozás (legkisebbtől a legnagyobbig) rendelkezik készpénz forgalommal. A számviteli törvény előírásainak megfelelően ezt a készpénz mennyiséget Önnek naprakészen kell tartania, sőt a házipénztárral kapcsolatos előírások megszegését a NAV büntetheti is. 

Jellemzők Árazás Képernyőképek

A pénztárkezelés manuálisan is elvégezhető és nagyon kicsi készpénzforgalom esetén mi is ezt ajánljuk. Nagyobb készpénz forgalom esetében ezt a rutinfeladatot is érdemes számítógépes programmal végezni, ezzel időt takaríthat meg, nyilvántartásai mindig pontosak lesznek. Több pénznem pénztárát kezelheti egyidejűleg. Másodpercek alatt kaphat pontos információkat a pénztárak állapotáról. Házipénztár programunk önállóan is használható, de tökéletesen együttműködik a számlázó programunkkal és itt is kihasználhatja a hordozható (portable) funkciók előnyeit.

Nincs "mini", "light", "maxi' és egyéb verziók. Csak egyetlen házipénztár program verzió van! Az USB meghajtón hordozható (portable) és a telepíthető verzió binárisan megegyezik.

Telepíthető, install verzió

hazipenztarmod-inst.exe letöltése és telepítése a szokott módon. Rendszergazda jogosultság szükséges a művelethez.

Hordozható, portable verzió

Leöltheti a Hazipenztar-port.zip fájlt, amit kicsomagolva egy mappába (akár egy pen drive mappája), közvetlenül telepítés nélkül is futtathat..

Felhasználói kéziköny (web)

HORIZONT Integrált irodai programcsomag – Házipénztár modul on-line felhasználói kézikönyv

Házipénztár program frissítő

Néha egy-egy víruskereső törli ezt a fájlt: hupdater.exe. Innen letölthető. Ez a fájl a program frissítéshez szükséges és a házipénztár program mappájába kell másolni.

Rendszerrel szembeni követelmények:

HORIZONT Integrált Ügyviteli modul - Házipénztár modul

(Telepíthető vagy hordozható - USB - verziós házipénztár program)
 A házipénztár program jelenleg érvényes licenc árait az alábbi táblázat tartalmazza.

Licenc típusa Fizetendő árak
Havidíjas házipénztár program licenc 889 Ft / hónap
Megvásárolt élettartam házipénztár program licenc
(24 hónap terméktámogatással)
19.050 Ft
Megvásárolt élettartam házipénztár program licenc
(48 hónap terméktámogatással)
29.210 Ft
24 hónapos terméktámogatás hosszabbítás, kizárólag
korábban megvásárolt házipénztár élettartam program licenc esetén, melynek terméktámogatása már lejárt.
12.700 Ft
48 hónapos terméktámogatás hosszabbítás,
kizárólag korábban megvásárolt házipénztár program licenc esetén, melynek terméktámogatása már lejárt.
20.320 Ft

Önnek mint más teendője, mint letölteni a házipénztár programot és elkezdeni használni . Ez teljesen díjmentes . Amikor lejár a tesztelési időszak és a házipénztár modulunk állandó használata mellett dönt, kétféle konstrukció között választhat. Az egyiknél a havidíjas licenc konstrukció mellett dönthet, a másiknál pedig megvásárolhatja a terméket, 24 hónap terméktámogatással. Mindkét konstrukciónak van előnye és hátránya, ezért Önnek kell eldöntetni, melyik a vállalkozása számára a legmegfelelőbb.
Ha a havidíjas házipénztár program licenc mellett dönt, viszonylag olcsón juthat házipénztár programhoz. Bár a Horizont Házipénztár program ár/teljesítmény alapján az olcsó házipénztár programok közé tartozik, de még ezt az összeget sem kell egyben kifizetnie és mindaddig jogosult terméktámogatásra, verziófrissítésre, amíg fizeti a havi díjat a licencért
.A házipénztár program megvásárlása esetén viszont csak egyszer kell kifizetnie a magasabb díjat, ezután 24 hónapig jogosult a terméktámogatásra és verziófrissítésre minden további költség nélkül. Természetesen megvásárolt termék esetén a 24 hónap lejárta után is használható a házipénztár program, de ekkor már nem kap meg új frissítéseket és az e-mail alapú terméktámogatásra sem jogosult. További terméktámogatást azonban a megvásárolt házipénztár program modulhoz is vásárolhat annak lejárta után, kedvezményes áron.

Horizont házipénztár program (USB hordozható - portable - házipénztár program) általános jellemzők a teljesség igénye nélkül:

Házipénztár program (c) 2021 NRG-COM Kft.

Házipénztár program